De otte teknologibaserede læsestrategier – nu også hver for sig i A4-format

På ganske kort tid er mit strategiark med de otte teknologiske læsestrategier blevet downloaded rigtigt mange gange, og der har været virkelig mange views og delinger af mit tidligere indlæg om strategierne. Det er jeg så glad for. Noget kunne tyde på, at materialet har manglet ude på skolerne, og at det lever op mit eget krav om, at det skulle være enkelt og overskueligt at gå til. Og så er det gratis.

Der har været en forespørgsel på, om strategierne kunne fås hver for sig i A4-format, så de kan hænges op i klassen. Det har jeg lavet (uden bagside), og arkene ligger klar til download samme sted som det samlede strategiark og lærervejledningen.

Link til strategierne, der hentes nede i højre hjørne på min UC-viden-profil ved ‘Ikke udgivet’ (da det er ikke udgivet ved et forlag): https://www.ucviden.dk/portal/da/persons/signe-elmstroem-rasmussen(2bfef195-0434-481b-933a-d63c099da1ad)/publications.html

Er du interesseret i at læse mere om strategierne, så gå til indlægget Strategisk læsning med læseteknologi i grundskolen her.