Kurser og foredrag

Jeg kommer gerne ud på jeres skole og afholder kurser, oplæg og foredrag om læse- og skriveudvikling og – didaktik. Det kan være en enkelt dag for lærere, et længere kursusforløb eller et foredrag for forældre. Jeg udarbejder indholdet og form efter jeres behov.

Jeg tilbyder også individuelle læse- og skrivekurser for unge og voksne, hvor indsatsområderne kan være:

  • stavning
  • funktionel skrivning (at skrive tekster med et bestemt formål)
  • bedre læseforståelse
  • en mere automatiseret og flydende læsning
  • anvendelse af læse- og skriveteknologi (digital højtlæsning og ordforslag ved læsning og skrivning af digitale tekster)

Send mig en mail til signe@elmstroem.dk med jeres ønsker, så kontakter jeg jer.

Jeg dækker Sydjylland og den syd-østlige del af Midtjylland samt Vestfyn.