Om bloggen

Velkommen til min blog, hvor jeg deler mine tanker om stort og småt inden for didaktik, læring og vejledning.

Jeg henvender mig fortrinsvis til fagfolk, og indlæggene skal forstås som inspiration til ens egen daglige praksis inden for undervisning, vejledning og forskning.

Mine indlæg vil ofte tage udgangspunkt i tanker om egne praksiserfaringer som både underviser på pædagoguddannelsen og som lærer og læsevejleder i grundskolen, hvor mit fokus er læring, dansk som dannelsesfag, læse- og skrivepædagogik i fagene og vejledning af studerende/elever, forældre og kolleger. Det er mit mål at kunne inddrage nyere forskning og omsætte det til tilgængelig og praksisnær teori, som kan inspirere i den professionelle hverdag.

Jeg anser ikke mig selv for ekspert, men jeg vil hævde, at jeg efterhånden har opbygget en vis viden og erfaring omkring de valgte emner. Når jeg nævner dette, så er det for at tydeliggøre, at jeg er bevidst om, at jeg ikke ligger inde med “sandheden” – og jeg vil vove den påstand, at det er der ingen, der gør. Dette er en personlig blog, så når jeg skriver, er det altid fra mit perspektiv.

I er velkomne til at kommentere med nysgerrighed, undren, viden og andre perspektiver, som kan være med til at udvide horisonter. Min forventning er, at det sker i en god tone med respekt for forskellige holdninger og tilgange.

Reklamepolitik
Denne blog er ikke sponsoreret. Når jeg skriver om bøger og materialer eller henviser til hjemmesider, er det fordi jeg selv har erfaringer med brugen af det, eller fordi jeg synes, det lyder rigtigt interessant. Der er ikke nogen, der har bedt mig om at nævne deres produkter her på bloggen.

Signe Elmstrøm